Terug naar boven

Agenda/Mededelingen

Factsheet 'Inclusieve arbeidsorganisatie met behulp van Inclusief Herontwerp van Werk 2.0' gepubliceerd

Een inclusieve arbeidsorganisatie maakt optimaal gebruik van de diversiteit van talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. Maar hoe doe je dat? De methode Inclusief Herontwerp van Werk (IHW) kan helpen om het werk anders en inclusief te organiseren. Lees meer over deze door CIAO (door-)ontwikkelde methode in deze factsheet, gemaakt in opdracht van het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC). 

Project ‘Niet Poetsen maar Zorgen’ officieel van start

Fred Zijlstra, Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie bij de Universiteit Maastricht en wetenschappelijk directeur van Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie (CIAO), en Rob Rommelse, directeur Schoonmakend Nederland, hebben hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst ‘Niet Poetsen maar Zorgen’.

Maastrichtse Werkcapaciteit Monitor in het nieuws bij L1

Tijdens de themaweek 'Hoe Limburg werkt' van L1 vertelden onderzoekers van de Universiteit Maastricht over hun bevindingen over de staat, kansen en uitdagingen van de Limburgse arbeidsmarkt. Met dank aan Paul Versteegen vertelt Gemma van Ruitenbeek (CIAO) over de meerwaarde van Maastrichtse Werkcapaciteit Monitor. Beluister de uitleg hier.

Inclusief Herontwerp van Werk: een animatiefilmpje

Inclusief Herontwerp van Werk (IHW) 2.0 is een door CIAO i.s.m. UWV ontwikkelde methode om werk duurzaam anders te organiseren voor werkenden en werkzoekenden. In nauwe samenspraak met werkenden kunnen personeelstekorten effectief aangepakt worden. Plan B Media heeft voor CIAO een animatiefilmpje gemaakt waarin kort en helder uitgelegd wordt wat CIAO doet, en hoe en waarom je werk anders kunt verdelen om passend en duurzaam werk te realiseren voor iedereen.

Pagina's