Terug naar boven

AD Award 2016 voor Henny Mulders voor zijn verdienste op het gebied van de inclusieve arbeidsorganisatie

Henny Mulders, adviseur inclusieve arbeidsorganisatie van het Expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisatie heeft tijdens het congres van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen de AD-Award in ontvangst mogen nemen. Henny ontving deze award voor zijn baanbrekende werk op het gebied van de inclusieve arbeidsorganisatie.

Deze award wordt uitgereikt als er aan een viertal criteria is voldaan. Zijn inzet is vernieuwend en van belang voor de AD doelgroep. Daarbij heeft hij samenwerking bevorderd met andere professionals. De methodieken die zijn ontwikkeld om een inclusieve arbeidsorganisatie te doen slagen zijn wetenschappelijk onderbouwd en heeft dit potentie voor verdere ontwikkeling.

De vakjury bestaat uit prominenten uit het vak die samen voldoende ervaring en kennis van het vakgebied hebben om de keuze te maken. Nadat nominaties waren ontvangen zijn drie genomineerden geselecteerd. Vanaf dat moment werd deze top 3 bekend gemaakt aan de leden via e-zine, website en het AD-Netwerk. De leden werden opgeroepen om, binnen twee weken, op hun favoriet te stemmen en konden daarbij ook aangeven waarom zij hiervoor hebben gekozen.

Via het e-magazine zal bekend worden gemaakt dat Henny Mulders de award heeft ontvangen en tevens zal er een interview in de AD Visie komen. Daarnaast ontvangt Henny een geldbedrag en een prachtig beeld wat speciaal voor de gelegenheid wordt gemaakt. Voor het Expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisatie is de AD award een grote erkenning voor Henny Mulders die deel uit maakt van het expertisecentrum en belang en noodzaak van inclusiviteit op de arbeidsmarkt voorstaat.

Henny Mulders neemt AD Award 2016 in ontvangst
Henny Mulders neemt AD Award 2016 in ontvangst