Terug naar boven

Medewerkers Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie

Als medewerkers van het expertisecentrum zetten we ons in voor de bevordering van de duurzame arbeidsparticipatie van werkenden en werkzoekenden en in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door kennis te vergaren door onderzoek en deze kennis te delen met de professionals en werkgevers. Maak hier kennis met het team van medewerkers.

Profielfoto Fred Zijlstra

Fred Zijlstra

Wetenschappelijk Directeur van CIAO

Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Mail Fred Zijlstra

 

Profielfoto Gemma van Ruitenbeek

Gemma van Ruitenbeek

Managing Director van CIAO.

Gemma is gezondheidswetenschapper Arbeid en Gezondheid. Zij zet haar expertise in tijdens opleidings-, onderzoeks- en praktijktrajecten ten behoeve van inclusief organiseren. Haar promotieonderzoek richt zich op het monitoren en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mail Gemma van Ruitenbeek

 

Profielfoto Henny Mulders

Henny Mulders

Adviseur inclusieve arbeidsorganisatie en docent bij CIAO.

Henny zet zijn expertise als arbeids- en organisatiepsycholoog in tijdens opleidings-, onderzoeks- en praktijktrajecten ten behoeve van inclusief organiseren.

Mail Henny Mulders

 

Profielfoto Johan Sengers

Johan Sengers

Adviseur inclusieve arbeidsorganisatie, arbeidsdeskundige en linking-pin met samenwerkingspartner UWV.

Johan zoekt naar kansen om duurzame arbeidsparticipatie voor werknemers en de brede doelgroep van werkzoekenden mogelijk te maken, onder andere door theoretisch en praktijkgericht onderzoek en door het versterken en opzetten van samenwerkingsverbanden.

Mail Johan Sengers

 

Profielfoto Rosine Rutten

Rosine Rutten

Rosine versterkt het team van CIAO op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Rosine is tevens werkzaam als onderzoeker binnen de vakgroep Arbeids- en Organisatiepsychologie, waarbij ze bezig is met haar promotieonderzoek gericht op het beter begrijpen van de cognitieve processen achter werkdruk, en gevolgen daarvan voor het welzijn van de werkende populatie.

Mail Rosine Rutten

Profielfoto Bram Fleuren

Bram Fleuren

Bram versterkt het team van het CIAO op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Bram is in 2019 gepromoveerd op het conceptualiseren, meten, en voorspellen van duurzame inzetbaarheid. Bram houdt zich onder andere bezig met thema’s als een existentialistisch perspectief op werk, burnout en vermoeidheid, een leven lang leren, en inclusiviteit. Daarnaast geeft Bram onderwijs binnen de programma’s Work and Organizational Psychology, International Joint Master on Research in Work and Organizational Psychology, Psychology Bachelor.

Mail Bram Fleuren

Profielfoto Arjella van Scheppingen

Arjella van Scheppingen

Arjella werkt als zelfstandig (actie)onderzoeker en facilitator vitale arbeidsorganisaties. Voor CIAO verricht ze onderzoek naar inclusief werken in arbeidsorganisaties. Ze zet haar ervaring en expertise in voor de modulaire leergang inclusieve arbeidsorganisatie. Daarnaast verzorgt ze interactieve masterclasses gericht op duurzaam effectief (samen)werken.

Ze is voorzitter van de CAO commissie ziekteverzuim van de schoonmaaksector.

Ze is gepromoveerd op een onderzoek naar zelfregulering, sociaal kapitaal en vitaliteit in arbeidsorganisaties.

Mail Arjella van Scheppingen

Profielfoto Fieke van Esch

Fieke van Esch

Fieke versterkt het team van CIAO als projectmedewerker. Fieke heeft ruime ervaring als arbeidsanalist en zet haar expertise in voor model- en branchebeschrijvingen ten behoeve van een inclusieve arbeidsmarkt.

Mail Fieke van Esch

Profielfoto Simone Pinas

Simone Pinas

Simone versterkt het team van CIAO als projectmedewerker. Haar expertise ligt in het werkveld bedrijfspsychologie & personeelsbeleid. Ze levert een duurzame bijdrage aan re-integratie projecten binnen spoor 2.

Mail Simone Pinas

lijntekening assistente

Margo Muijtjens

Margo ondersteunt ons team met haar taalkundige expertise om CIAO internationaal op de kaart te zetten.

fpn-ciao@maastrichtuniversity.nl

Profielfoto Ingrid Lezwijn

Ingrid Lezwijn

Managementassistent van CIAO.

fpn-ciao@maastrichtuniversity.nl