Terug naar boven

Medewerkers Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie

Als medewerkers van het expertisecentrum zetten we ons in voor de bevordering van de duurzame arbeidsparticipatie van werkenden en werkzoekenden en in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door kennis te vergaren door onderzoek en deze kennis te delen met de professionals en werkgevers. Maak hier kennis met het team van medewerkers.

Profielfoto Fred Zijlstra

Fred Zijlstra

Wetenschappelijk Directeur van CIAO

Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Mail Fred Zijlstra

+31(0)43 3884337

Profielfoto Gemma van Ruitenbeek

Gemma van Ruitenbeek

Managing Director van CIAO.

Gemma is gezondheidswetenschapper Arbeid en Gezondheid. Zij zet haar expertise in tijdens opleidings-, onderzoeks- en praktijktrajecten ten behoeve van inclusief organiseren. Haar promotieonderzoek richt zich op het monitoren en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mail Gemma van Ruitenbeek

+31(0)6-52619586

Profielfoto Henny Mulders

Henny Mulders

Adviseur inclusieve arbeidsorganisatie en docent bij CIAO.

Henny zet zijn expertise als arbeids- en organisatiepsycholoog in tijdens opleidings-, onderzoeks- en praktijktrajecten ten behoeve van inclusief organiseren.

Mail Henny Mulders

+31(0)6 53 78 12 13

Profielfoto Wendy Albers

Wendy Albers

Wendy versterkt het team van CIAO als onderzoeker op het gebied van arbeidsparticipatie en duurzame inzetbaarheid van mensen met psychische problemen. In haar huidige onderzoeksproject wordt onderzocht of het combineren van IPS (Individual Placement and Support) en IHW (Inclusief Herontwerp van Werk) leidt tot het duurzaam werken van mensen met (ernstige) psychische klachten. 

Mail Wendy Albers

 

Profielfoto Rosine Rutten

Rosine Rutten

Rosine versterkt het team van CIAO op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Rosine is tevens werkzaam als onderzoeker binnen de vakgroep Arbeids- en Organisatiepsychologie, waarbij ze bezig is met haar promotieonderzoek gericht op het beter begrijpen van de cognitieve processen achter werkdruk, en gevolgen daarvan voor het welzijn van de werkende populatie.

Mail Rosine Rutten

Profielfoto Bram Fleuren

Bram Fleuren

Bram versterkt het team van het CIAO op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Bram is recentelijk gepromoveerd op duurzame inzetbaarheid van werkenden in de zorg. 

Mail Bram Fleuren

Profielfoto Martin Verduyn

Martin Verduyn

Martin zet zijn ruime ervaring en expertise in als docent voor de modulaire leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Martin werkt als zelfstandig interim-manager binnen het sociaal domein. Daarnaast verricht hij advieswerk en geeft hij trainingen en masterclasses op het gebied van werkgeversbenadering en functiecreatie.

Mail Martin Verduyn

Profielfoto Fieke van Esch

Fieke van Esch

Fieke versterkt het team van CIAO als projectmedewerker. Fieke heeft ruime ervaring als arbeidsanalist en zet haar expertise in voor model- en branchebeschrijvingen ten behoeve van een inclusieve arbeidsmarkt.

Mail Fieke van Esch

Profielfoto Arjella van Scheppingen

Arjella van Scheppingen

Arjella werkt als zelfstandig (actie)onderzoeker en facilitator vitale arbeidsorganisaties. Voor CIAO verricht ze onderzoek naar inclusief werken in arbeidsorganisaties. Ze zet haar ervaring en expertise in voor de modulaire leergang inclusieve arbeidsorganisatie. Daarnaast verzorgt ze interactieve masterclasses gericht op duurzaam effectief (samen)werken.

Ze is voorzitter van de CAO commissie ziekteverzuim van de schoonmaaksector.

Ze is gepromoveerd op een onderzoek naar zelfregulering, sociaal kapitaal en vitaliteit in arbeidsorganisaties.

Mail Arjella van Scheppingen

lijntekening assistente

Ingrid Lezwijn

Managementassistent van CIAO.

fpn-ciao@maastrichtuniversity.nl

 

lijntekening assistente

Margo Muijtjens

Margo ondersteunt ons team met haar taalkundige expertise om CIAO internationaal op de kaart te zetten.

fpn-ciao@maastrichtuniversity.nl