Terug naar boven

Medewerkers Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie

Als medewerkers van het expertisecentrum zetten we ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door kennis te vergaren door onderzoek en deze kennis te delen met de professionals en werkgevers. Maak hier kennis met het team van medewerkers.

Profielfoto Fred Zijlstra

Fred Zijlstra

Wetenschappelijk Directeur Expertisecentrum voor Inclusieve Arbeidsorganisaties

Hoogleraar Arbeids- en Organisatie psychologie;

Afdeling Arbeid & Organisatie Psychologie • Vakgroep Arbeid en Sociale Psychologie • Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen • Maastricht University

fred.zijlstra
@inclusievearbeidsorganisatie.org

+31(0)43 3884337

Profielfoto Gemma van Ruitenbeek

Gemma van Ruitenbeek

Managing Director van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie

Werkzaam als onderzoeker binnen de vakgroep arbeid- en organisatie psychologie gericht op inclusieve arbeidsorganisaties en bezig met haar promotieonderzoek gericht op het bepalen en monitoren van arbeidsvermogen van de doelgroep.

Afdeling Arbeid & Organisatie Psychologie • Vakgroep Arbeid en Sociale Psychologie • Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen • Maastricht University

gemma.vanruitenbeek
@inclusievearbeidsorganisatie.org

+31(0)6-52619586

Profielfoto Henny Mulders

Henny Mulders

Adviseur inclusieve arbeidsorganisatie van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie en bij het centraal expertisecentrum SMZ/UWV.

Zijn expertise betreft o.a. de methode IHW, Inrichting Herontwerp van Werk. Henny geeft opleidingen en trainingen voor bedrijfsanalisten en adviseert werkgevers.

henny.mulders
@inclusievearbeidsorganisatie.org

+31(0)6 53 78 12 13

Profielfoto Ilonka Overberg

Ilonka Overberg

Projectmedewerker van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie en beleidsadviseur arbeidsdeskundig bij het centraal expertisecentrum SMZ/UWV..

ilonka.overberg@uwv.nl

+31(0)6 51192622

Profielfoto Rosine Rutten

Rosine Rutten

Rosine is werkzaam als onderzoeker binnen de vakgroep arbeid- en organisatie psychologie, waarbij ze bezig is met haar promotieonderzoek gericht op het beter begrijpen van de cognitieve processen achter werkdruk, en gevolgen daarvan voor het welzijn van de werkende populatie. Daarnaast is ze projectcoördinator duurzame inzetbaarheid binnen het integraal meerjarenplan 4Limburg dat gericht is op het ondersteunen van de Limburgse arbeidsmarkt. Rosine versterkt het team van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Vakgroep Arbeid en Sociale Psychologie, Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen, Maastricht University

Profielfoto Bram Fleuren

 

Bram Fleuren

Bram Fleuren heeft promotie-onderzoek gedaan naar ‘duurzame inzetbaarheid van werkenden in de zorg’. Hij versterkt het team van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid en als docent voor de leergang inclusieve arbeidsorganisatie.

Vakgroep Arbeid en Sociale Psychologie, Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen, Maastricht University

lijntekening assistente

Ingrid Lezwijn

Managementassistent van het Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie.

ingrid.lezwijn
@inclusievearbeidsorganisatie.org