Terug naar boven

Agenda/Mededelingen

CIAO verzorgt workshop tijdens Centre for Transformative Work Design Conference in Perth

Op 12, 13 en 14 februari vindt in Perth, Australië een conferentie plaats, georganiseerd door het Centre for Transofrmative Work Design en de Curtin University. Ook Gemma van Ruitenbeek en Fred Zijlstra van CIAO zullen hierbij aanwezig zijn.

Promotie Gemma van Ruitenbeek

Op 14 december 2023 heeft Gemma van Ruitenbeek, managing director van CIAO, aan de Universiteit Maastricht haar proefschrift met succes verdedigd. Haar promotieonderzoek getiteld: ‘Inclusion and beyond: Assessment, monitoring and development of the work capacity of people with limited work capacity’ richt zich op de ontwikkeling en validatie van een instrument, de Maastrichtse Werkcapaciteit Monitor (MW©M). Een instument om de werkcapaciteit van mensen met beperkte werkcapaciteit in kaart te brengen en de om hun ontwikkeling in werk te monitoren en faciliteren.

Newsflash project Niet Poetsen Maar Zorgen

Er is een nieuwe newsflash gepubliceerd van het intersectorale project Niet Poetsen Maar Zorgen. In dit intersectorale ZonMw-project werkt CIAO samen met diverse organisaties in de schoonmaak- en zorgsectoren. Er wordt onderzocht of de inzet van IHW 2.0 kan helpen bij de re-integratie van schoonmakers in spoor 2.

De newsflash is te vinden op de projectpagina.

Leernetwerkbijeenkomst CIAO weer geslaagd!

Op 16 november heeft weer een inspirerende leernetwerkbijeenkomst van CIAO plaatsgevonden. Veel dank aan Saskia Hol en Timo Hesemans van Team Inclusief Zuid-Limburg voor het delen van hun aanpak en ervaringen in Zuid-Limburg. Veel dank ook aan Fieke van Esch voor het presenteren van de factsheets met een schat aan branche-informatie. Branche-informatie over de zorg, het onderwijs en de bouw en techniek vind je hier. Binnenkort verschijnen hier ook factsheets over de detailhandel en horeca.

Internationale training over inclusief organiseren van werk

Tussen 19 en 22 september 2023 heeft CIAO deelgenomen aan een internationale training over inclusief organiseren van werk georganiseerd door de National Productivity Council uit India en de Asian Productivity Organisation.

Pagina's